Kanalenreinigen.net

Voor een schone en gezonde leefomgeving

Keuken/horeca Afzuiging
Afzuiging in een keuken is onmisbaar, daarom is het belangrijk om elk jaar het systeem te onderhouden. De Vries FDV kan uw afzuigkap/motor weer laten glimmen als nieuw. Voor alle werkzaamheden kunt u bij De Vries FDV terecht. Het leveren en monteren van een totale afzuig installatie tot het reinigen en onderhouden van het systeem.
Stacks Image 78
afzuigkap brand
brand blussen
Laat uw afzuig systeem niet verwaarlozen! Door achterstallig onderhoud kan er brand ontstaan.
afzuigkap
reinigen afzuigkap
Hier beneden ziet u slangen die waren aangesloten op een afzuigkap. De slangen zitten vol met vet, daardoor worden de slangen zwaarder waardoor de slang los kan schieten of scheuren.
nieuwe slang
Nieuwe slang
oude slang
verzekering
Als u geen aandacht besteed aan het onderhoud van uw afzuig installatie kan dat ook vervelende gevolgen hebben voor de bewoners om u heen. Vaak krijgen restaurant's die gelegen zijn in dicht bevolkte steden vaak te maken met klagende buren. Dit kan komen door achterstallig onderhoud en de gevolgen zijn vaak een boete van de mileu dienst. Laat uw systeem goed onderhouden en voorkom hoge kosten voor boete's en extra schoonmaak kosten!!
De laatste jaren zijn verzekering maatschappijen strenger gaan controleren naar de toestand van afzuig installaties in horeca keukens. Zij willen graag zien dat uw systeem goed in orde is. De vries FDV kan een certificaat afgeven na de reiniging voor een schone en goed werkende afzuig installatie.
Filters gescheurd
actief kool vuil
Actiefkoolfilters + zakfilter zijn vervangen.
actief kool filters schoon
avtief kool filter + zakkenfilter